Σώμα

Λευκαδα-Χαλαρωτικο-Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ

Ένα μασάζ το οποίο χρησιμοποιεί ήπιας προς μέτριας έντασης κινήσεις. Ξεκουράζει ενώ παράλληλα θρέφει τους ιστούς και βοηθά στην καλή κυκλοφορία του σώματος.

 

athlhtiko-masaz-lefkada

Αθλητικό Μασάζ

Μία τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης. Επίσης λειτουργεί αποθεραπευτικά μετά το πέρας αυτής βοηθώντας στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέως απο τους μύες.

masaz-kytaritidas

Cellulite Massage

  Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και την παροχέτευση της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνει άμεσα τις τοξίνες και το περιττό λίπος. Το Μασάζ Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με το Λεμφικό Μασάζ ενισχύουν την τοπική κυκλοφορία, μειώνουν την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και βελτιώνουν σημαντικά την υφή του δέρματος. Για τέλεια αποτελέσματα, συνίσταται ο συνδυασμός με κάποια θεραπεία απολέπισης η οποία βοηθά στο να αποροφηθούν τα θρεπτικά συστατικά σε βάθος και βελτιώνει ακόμη περισσότερο την υφή του δέρματος. Βλέπε : Εξειδικευμένες Θεραπείες Spa.

aromatotherapeia-leykada-masaz

Aroma Thai Massage

Ολιστικό μασάζ με την χρήση αιθέριων ελαίων απο τα βουνά της Λευκάδας το οποίο συνδυάζεται με κινήσεις του Ταϋλανδέζικου μασάζ. Μια μίξη Ανατολίτικων και Δυτικών τεχνικών η οποία προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία ενω παράλληλα ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.

tonotiko-masaz-leykada

Tonic Massage

Έντονο μασάζ το οποίο διενεργείται με γρήγορες δυναμικές κινήσεις που διεγείρουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία γεμίζοντας το σώμα ζωντάνια και ενέργεια. Ιδανικό για ανθρώπους οι οποίοι κάνουν έντονη άσκηση και αισθάνονται το σώμα τους υπερβολικά μπλοκαρισμένο.

taylandeziko-masaz-leykada

Thai Massage

 Βασίζεται στην ινδική φιλοσοφία της Yoga Και είναι ένα μασάζ που χαλαρώνει, ευθυγραμίζει και ανακουφίζει το σώμα απο πόνους και εντάσεις με διατάσεις, πιέσεις ρεφλεξολογικών σημείων καθώς επίσης και πιέσεις σε ενεργειακά σημεία και αγωγούς. Διενεργείται πάνω απο ελαφρύ ρουχισμό δίχως έλαια για μεγαλύτερη σταθερότητα στις λαβές θεραπευόμενου και θεραπευτή. Ένα massage που αποσυμφορίζει και εξισορροπεί το σώμα πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ ...

lomi-lomi-massage-lefkada

Lomi Lomi Massage

Πρόκειται για μια πανάρχαια θεραπευτική μέθοδο που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης και μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά με άκρα μυστικότητα από Σαμάνους θεραπευτές. Διενεργείται με παράλληλες κινήσεις των πήχεων οι οποίες χαλαρώνουν απόλυτα τον θεραπευόμενο και του δίνουν την αίσθηση ότι έχει πολλά χέρια επάνω στο σώμα του. Βασίζεται αρκετά στην διαίσθηση του θεραπευτή ο οποίος χειρίζεται διαφορετικά καθε σώμα σύμφωνα με τις ανάγκες του και γι αυτό διαφέρει αρκετά από άτομο σε άτομο. Ένα μασάζ που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο...

 

Θεραπεία Βαθιάς Απολέπισης & Καθαρισμού

Συνδυάστε το μασάζ σας με μία Θεραπεία Εντατικής Απολέπισης & Καθαρισμού του Δέρματος για μεγαλύτερη αποροφησιμότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται και αποκτήστε βελούδινη baby επιδερμίδα.